Spoštovani!

Vabimo Vas na 4. mednarodno konferenco Društva Vodna agencija na temo »Vpliv mednarodne komunikacije na naš vodni odtis«, ki bo potekala 5. oktobra 2018 na Aninem dvoru v Rogaški Slatini.

Nameni in cilji konference: Prioriteta projekta Vodni agent so partnerstva in spletne mreže s ciljem vzpostavitve mednarodnega sodelovanja in zagotavljanja učinkovitih aktivnosti na področju vode in ohranitve vodnih virov. Ker so ti omejeni, je naša skupna odgovornost, da jih zaščitimo in ohranjamo. Konference  Vodne agencije so priložnost za predstavitev razvoja in dosežkov projekta

Vodni  agent  na šolah v širokem območju ter predstaviti sorodne okoljevarstvene projekte s katerimi smo vzpostavili sodelovanje. Prav tako pa so priložnost  za pridobitev novih znanj, spoznavanje novih okoljevarstvenih rešitev ter vzpostavljanje kontaktov s sorodnimi podjetji.

Na letošnji konferenci se bomo posebe osredotočili na vpliv vsakega izmed nas na naš vodni odtis in vodne vire. Poleg šol s katerimi sodelujemo in podjetij, kin as podpiraji, se bodo predstavila tudi druga podjetja in podjetniki s svojim dejavnostmi družbene odgovornosti ohranitbe in spoštovanja vodnih virov.

Prijava na konferenco in dodatne informacije:

konferenca@vodnaagencija.org

Vljudno vabljeni!

 

Program IV mednarodne konference

           

 

Summer sea party poster template. Vector illustration with deep underwater ocean scene. Background with realistic clouds and marine horizon. Invitation to nightclub.